De Club W

Word lid van een 100% Belgisch 100% Biologisch wijndomein!
De Club W
Als lid van Club W betaalt u EENMALIG inschrijfgeld (€300, €600, €1200 of €3600). Het VOLLEDIGE bedrag wordt dan in flessen terugbetaald, over meerdere jaren.

Als u lid bent, krijgt u gratis toegang tot onze wijn- en wijnbouwevenementen en workshops.

Nieuwe mensen ontmoeten, leren en ontspannen maken allemaal deel uit van de ervaring!

Salon W, een ontmoetingsplaats
Krijg toegang tot de "Vin'dredis" die voor leden worden georganiseerd en neem gratis deel aan evenementen van Domaine W.

Met uitzicht op de wijngaarden aan de ene kant en de wijnmakerij aan de andere kant, is Salon W de place to be voor Clubleden.
Leerplaats
Ontdek samen met ons de wereld van de wijnbouw, de geheimen van het wijnmaken en de kunst van het wijnproeven tijdens onze workshops "leerling-wijnmaker".

Van de keuze van de onderstam tot wijnbereiding, planten en snoeien. Je krijgt de kans om de basis van wijnbouw te leren.

Experts zullen u leren over andere werkzaamheden die op het landgoed worden uitgevoerd, zoals het snoeien van fruitbomen, het beheren van een bijenkorf en de principes van biodynamische landbouw.
Club W evenementen
Als lid kun je gratis deelnemen aan de vele exclusieve evenementen die in de wijngaard worden georganiseerd! Proeverijen, concerten, conferenties, shows, feesten, oogsten... Het team doet er alles aan om je onvergetelijke momenten te bezorgen!

Afhankelijk van je lidmaatschap kun je gratis vrienden uitnodigen.

We bieden 4 soorten UNIEKE memberships
Nickel (onder 35 jaar) (€300 incl. BTW)

Bronze (€600 incl. BTW)

Argent (€1200 incl. BTW)

Or (€3.600 incl. BTW)

Vervoeg ons!
Klik op de link hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan.
Details volgen per e-mail.

REGISTRATIEFORMULIER